Kurstilbud 2017

Invitasjon til egenutviklingskurs/opplevelsestur på motorsykkel 14. året på rad.

Kurset er rettet mot mc-entusiaster, trafikklærere og sensorer som ønsker å utvikle og opprettholde sin egenferdighet på motorsykkel. Det kan vel så gjerne oppfattes som en opplevelsestur med faglig innhold.

NYHET!

Vi har endret på konseptet til å være tre dager med kjøring og fire overnattinger. Det vil heretter kjøres med små grupper med normalt fire deltagere på formiddag og tilsvarende på ettermiddag i høstukene. På våren vil vi normalt kjøre med fem per gruppe. Du kan velge mellom kjøring mandag, tirsdag og onsdag eller å kjøre torsdag, fredag og lørdag.
Som deltager sørger du selv for all transport hjemmefra og fram til hotellet og hjemreise. Kontakt oss gjerne for å få tips om transport fra og til flyplassen, da det ikke går rutebuss fra Alicante flyplass til Albir.
Vi som arrangør sørger for at du får overnatting og kjøring med motorsykler og veileder under kurset.
Har du ønske om å overnatte i flere dager enn kurset, så ordner vi selvsagt det. Det kan f.eks være at det passer bedre inn med flyavganger fra din flyplass.
Fordelen med endringen vil bl.a. være at vi har større fleksibilitet om gruppa har spesielle ønsker for innholdet i de ulike dagene. Du kan også velge å kjøre i seks dager. Da blir det normalt en gjentagelse av innholdet om ikke gruppa har egne ønsker som nevnt over.
Vi håper du setter pris på det nye konseptet vårt. Det har vært utprøvd noen år på høsten med gode tilbakemeldinger.

Krav til deg er at du har førerkort på fulleffekt mc og med noe mer enn grunnkunnskapene på plass.
Resten hjelper vi deg med.

Vi har lagt kurset til Albir som er kystbyen i kommunen Alfas del Pi. Øvingsområdet er i fjellområdene innenfor. Albir ligger ved kysten 5-6km nord for Benidorm. Her i dette rolige området vil deltagerne bli innlosjert med nærhet til fantastisk flotte og svingete mc-veier som vekselvis går i furuskog, gjennom appelsinplantasjer og blant palmer.

Deler av kurset foregår på grusveier og i ”lett terreng”. Vi kjører derfor mc av offroad type. Kjøringen blir delt i to grupper, der den ene kjører fra 8-12 og den andre fra 13-17, med veksling mellom tidlig og sen start.

Dette er et eksklusivt kurs med kun 4-5 deltagere totalt per pulje.

Du innlosjeres i leiligheter uten pensjon. Det er mulig å ha med medreisende som ikke deltar på kurset, med forbehold om ledig plass.

Prisen dekker mc-leie, drivstoff og veileder. Om du vil bo alene melder du fra om dette ved påmelding. Likeledes om du har med ledsager.
Om ikke noe annet er oppgitt fra deltager, så bestilles det enkeltrom (enkeltromtillegg). Oppgi om du vil bo sammen med noen.

Pris pr. deltager kun kr. 5.400,-

Vi ønsker deg/dere velkommen til noen glade dager i Spania sammen med andre MC-glade mennesker.


For mer informasjon: Ring Per på tlf 45 00 82 50 eller e-post per@mcferdighet.com